Промоцията е валидна

от 19.08.2020 г. до 30.11.2020 г.

Филтрираща система за питейна вода OASIS DP RO STD

Насладете се на истински чиста и вкусна питейна вода у дома. С филтриращите системи OASIS DP RO STD на Atlas Filtri. Сега на промо цена със специалното предложение на Аква Системи.

 • Насладете се на истински чиста и вкусна питейна вода у дома. С филтриращите системи OASIS DP RO STD на Atlas Filtri. Закупете сега на промо цена от 399 лв. с ДДС със специалното предложение на Аква Системи.

   

  OASIS DP RO STD е многостепенна филтрираща система с обратна осмоза, предназначена за пречистване на питейна вода, разработка на водещия италиански производител Atlas Filtri. Тя включва тристепенна предварителна филтрация, мембрана за обратна осмоза и два допълнителни пост-филтъра с активен въглен и деминерализация на водата, кранче за питейна вода и метален съд за съхранение с обем 12 l.

   

  Системата OASIS DP RO STD е разработена по специална антимикробна технология, която предотвратява появата на бактерии, причиняващи петна и миризми. По този начин филтърната система се поддържа идеално чиста за дълго време.

  Този модел филтърни системи е изработен за монтаж под кухненска мивка и включва конзола за монтаж.

   

  Капацитетът на OASIS DP RO STD е 190 l пречистена вода на ден.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/99 07 99