Промоцията е валидна

от 03.05.2019 г. до 30.06.2019 г.

Стандартни мембранни помпи PHOENIX

В разгара на ремонтния сезон e най-доброто време да инвестирате в по-качествено и по-ефективно оборудване. А от Помпен офис мислят вместо вас! Стандартни мембранни помпи PHOENIX на специални цени!

 

 • В разгара на ремонтния сезон e най-доброто време да инвестирате в по-качествено и по-ефективно оборудване. А от Помпен офис мислят вместо вас! Стандартни мембранни помпи PHOENIX на специални цени! 11 модела, според вашите желания!

   

  Пневматичните двойнодиафрагмени помпи са най-масовият тип и са приложими за всеки тип индустрия. Без значение дали флуидът, който се изпомпва, е неутрален или химически активен, дали е с примеси на твърди или абразивни частици, или пък е с голям вискозитет.

   

  Стандартните мембранни помпи PHOENIX са изработени от разнообразни материали, което предоставя възможност за изпомпване на всеки флуид в различен температурен диапазон. Също така, помпите притежават клас на взривозащита ATEX Zone 2.

   

  От Помпен офис предлагат различни решения, според вашите нужди – мембранни помпи с дебит от 8 l/min до 1000 l/min, както и процесна връзка от ¼“ до 3“.

   

  При заявка с промокод ПО-0305 ще получите 20% отстъпка и една година допълнителна гаранция!

   

  За контакти:

  Фирма: Помпен Офис ЕООД

  Адрес: 9000 Варна, ул. "Велес" №9

  Телефон: 052/63 71 61