Промоцията е валидна

от 23.07.2019 г. до 30.09.2019 г.

Система против котлен камък Dropson EMI-2500

Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на промо цена от 550 лв.! От фирма Аква Системи.

 • Писнало ви е от образуване на котлен камък в пералнята. Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък DropsonEMI-2500 на специалната цена от 550.00 лв. Възползвайте се от изгодното предложение на фирма Аква Системи.

   

  Аква Системи ви предлага едно ново и иновативно решение на проблема с натрупването на варовик – технологията E.M.I. (Electronic Magnetic Impact). Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени системите Dropson, резултатите са гарантирани. За третиращите клетки е използвана неръждаема стомана AISI 316 L. Кутията на уреда е направена от AISI 304, а щуцерите – от AISI 303.

   

  Вашият нов любим продукт намира приложение както в домакинството, така и в земеделието, индустрията, плувните басейни, фонтаните и топлотехниката.

   

  Скъпи потребители, не се колебайте! Системата против отлагане на варовик Dropson EMI-2500 е ефикасна и лесна за монтаж със своето тегло от само 4.3 kg, като същевременно изразходва само 15 W.

   

  Бъдете рационални! Закупете вашия нов приятел в домакинството от Аква Системи и се възползвайте от бърза и безплатна доставка! А ако се тревожите, че нещо може да се случи, можете да разчитате на 5-годишна гаранция.

   

  Побързайте! Осигурете чиста и качествена вода за вас и вашето семейство и бизнес с иновативната система против котлен камък Dropson EMI-2500.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/990 799