Промоцията е валидна

от 23.03.2020 г. до 31.05.2020 г.

Система против отлагане на котлен камък Dropson

Технология, вдъхновена от дъжда. Механизъм, имитиращ изменението на калция във въглеродния баланс на водата. С Dropson сигурната защита от котлен камък! А сега на супер цена от Аква Системи!

 • Технология, вдъхновена от дъжда. Механизъм, имитиращ изменението на калция във въглеродния баланс на водата. Сигурна защита от котлен камък. Или с една дума – Dropson. А сега на супер добра цена от Аква Системи!

   

  Иновативната система на Dropson предотвратява отлагането на котлен камък (варовик) в тръбни мрежи, нагревателни елементи, акумулатори за вода, смесителни батерии, арматури, топлообменници и др. Технологията E.M.I. (Electronic Magnetic Impact) предлага изключителни резултати, благодарение на иновативната си концепция и високото качество на материалите.

   

  Приложението на системата е изключително разнообразно. Тя може да се използва в дома, в индустрията и в земеделието, както и в плувни басейни и фонтани.

   

  Част от предимства ѝ са, че не се нуждае от никакъв консуматив, за да работи, лесна е за монтаж, заема много малко място и не се нуждае от връзка с канализацията. Освен това, пести енергия, подобрява ефективността на инсталациите, няма никакъв отпадъчен продукт и не променя натуралния състав на водата.

   

  Наслаждавайте се на чиста вода като от планински извор! Възползвайте се от предложението на Аква Системи сега и вземете:

   

  Dropson EMI-4000 4.5 m3/h 1" само за 990 лв.

   

  или

   

  Dropson EMI-2500 2.5 m3/h 3/4" само за 550 лв.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/990 799