Промоцията е валидна

от 01.09.2020 г. до 30.11.2020 г.

рН/Т-метър

Нова оферта, нова хит цена от Хидро-Хикс България! Вземете водоустойчив рН/Т-метър с голям двуредов LCD екран, който показва едновременно рН и температура. Само сега на промоционална цена!

 • Нова оферта, нова хит цена от Хидро-Хикс България! Вземете водоустойчив рН/Т-метър с голям двуредов LCD екран, който показва едновременно рН и температура. Само сега на промоционална цена!

   

  Портативния рН-метър, който предлага фирма Хидро-Хикс-България, има функции и характеристики, които се доближават до настолните лабораторни рН-метри. Той разполага с индикатор за стабилност и функция за задържане, която допринася за по-лесно и по-точно отчитане и записване на резултата от измерването. Екранът има и графични символи за всички операции.

   

  Обхватът на уреда за рН е от -2.0 до 16.0 рН, а за температура от -5.0 до 60.0 °C.

   

  Измерването на рН е с автоматична температурна компенсация, благодарение на интегрираната температурна сонда. Калибрирането се извършва автоматично в една или две точки със запаметени стандартни стойности.

   

  Автоматичното изключване удължава срока на използване на батерията, а комбинираният рН и Т електрод е сменяем и може да бъде заменен много бързо и лесно.

   

  Уредът се доставя заедно със защитна капачка, две сашета по 20 mL с pH 4.01 и pH 7.01 буферни разтвори, батерии и инструкции.

   

  За контакти:

  Фирма: Хидро-Хикс-България ООД

  Адрес: 4004 Пловдив, ул. „Коматевско шосе” 168-Г

  Телефон: 032/677 394