Промоцията е валидна

от 10.04.2019 г. до 30.06.2019 г.

Помпи с битово приложение – пролетна кампания на Илва

Топлите дни ни вдъхновяват да ремонтираме. А от фирма Илва ни приканват да го направим с техните специални предложения – топ продукти и доказани помпени решения за битово приложение на специални цени!

 • С настъпването на пролетта, настъпва и моментът за промяна. Топлите дни ни вдъхновяват да действаме, да ремонтираме. А от фирма Илва ни приканват да го направим с техните специални предложения – топ продукти и доказани помпени решения за битово приложение на специални цени!

   

  От Илва предлагат няколко модела помпи с различни приложения. Ето и кои са те: подемен канализационен модул Sololift; хидрофорна помпа с променливи обороти SCALA2 3 и циркулационни помпи UPS 2 и ALPHA 2L. 

   

  Подемните станции Grundfos Sololift 2-WC-3 и Sololift 2-D 2 за канализационни води се използват, когато не е възможно гравитачно отвеждане, като модулите се доставят напълно готови за работа и стартират автоматично, щом водата навлезе в резервоара.

   

  Следващото предложение е Grundfos SCALA2 3-45 А - цялостна хидрофорна система с променливи обороти, гарантираща комфортно налягане на водата до всички кранове.

   

  За ниски сметки и комфорт от Илва ви съветват да заложите на циркулационната помпа UPS 2 32-80с потопен ротор, предназначена за циркулация на течности в отоплителни и климатични системи, или на ALPHA 2L 25-40помпа с вграден контролер за диференциално налягане, който позволява регулиране на производителността според нуждите на системата.

   

  Не се замисляйте, защото количествата са ограничени! 

  Грабнете най-подходящите за вас помпени решения!

   

  За контакти:

  Фирма: Илва ЕООД

  Адрес: София 1712, „Младост“ 3, бл. 346, ет. 10, ап. 75

  Телефон: 088 989 68 97