Промоцията е валидна

от 05.11.2019 г. до 31.01.2020 г.

Компактен пречиствател за вода с UV лампа Cintropur

Компактен, за да пасва навсякъде. Подходящ за битови и за промишлени приложения. Оборудван с ултравиолетова лампа Philips. Това е пречиствателят за вода Cintropur от Аква Системи. Сега – на страхотна цена!

 • Компактен, за да пасва навсякъде. Подходящ за битови и за промишлени приложения. Оборудван с ултравиолетова лампа Philips. Това е пречиствателят за вода Cintropur от Аква Системи. Сега – на страхотна цена!

   

  Висококачественият пречиствател за вода Cintropur 2100 с тръбни връзки 3/4" + 1" и ултравиолетова лампа с мощност 25W може да се монтира в изключително малки и тесни пространства.

   

  Пригоден е за битови и промишлени приложения – водопроводни системи, водопреносни мрежи, бани, душове, питейна вода, аквариуми, санитарна обработка на вода, хладилни машини, фонтани, инсталации за миене на продукти и др. Успешно унищожава микроби, Легионела, патогенни организми и вируси.

   

  А цената е повече от невероятна! Само сега можете да закупите Cintropur 2100 за 798.00 лв. Лесно и удобно от онлайн магазина на Аква Системи.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/990 799