Промоцията е валидна

от 18.07.2019 г. до 30.09.2019 г.

Wi-Fi управление за климатик Melissa Climate

Живеем в епохата на „умните“ телефони, които могат да изпълняват всякакви функции. Ето още една! Булклима ви представя Wi-Fi управление за климатик през интернет Melissa Climate на специална цена.

 • Живеем в епохата на „умните“ телефони, които могат да изпълняват всякакви функции. Ето още една! Булклима представя на своите потребители Wi-Fi управление за климатик през интернет Melissa Climate на специална цена.

   

  Melisssa Climate е интелигентно устройство за управление на климатици през интернет. Без значение дали сте в офиса, на път към вкъщи или на разходка, с Melissa можете да управлявате всички функции на климатика ви от разстояние.

   

  Melissa е ваш приятел! Тя знае вашите предпочитания и винаги ви посреща у дома с температурата, която желаете. По този начин Wi-Fi управлението ви спестява пари – когато сте навън, можете да настроите градусите да са по-ниски.

   

  Melissa Climate е с компактни размери. Ползва се лесно, необходим ви е само смартфон, на който може да си изтеглите приложението и да управлявате вашия дом.

   

  Само сега Булклима ви предлага вашия нов „приятел” на цена от 149 лв. с ДДС и безплатна доставка.

   

  Звучи примамливо нали? И евтино, и с нов приятел!

   

  За контакти:

  Фирма: Булклима

  Адрес: 1164 София, ж.к. Лозенец, бул. „Свети Наум“ № 66

  Телефон: 02/965 00 65; 0700 20 223