Промоцията е валидна

от 14.04.2021 г. до 30.09.2021 г.

Стенни газови котли TopGas от Hoval

Топ цена за TopGas – високоефективен стенен кондензен газов котел от Hoval. Специалната серия котли на Hoval предлага най-модерно отопление благодарение на изключително ефективната кондензна технология.

 • Топ цена за TopGas – високоефективен стенен кондензен газов котел от Hoval. Специалната серия котли на Hoval предлага най-модерно отопление благодарение на изключително ефективната кондензна технология. Поръчайте и се убедете сами!

   

  Котелът е подходящ за отопление и производство на битова гореща вода в жилищни сгради, къщи, апартаменти и дори за обекти с нежилищно предназначение.

   

  Стенните газови котли на Hoval са компактни и с високо качество. Благодарение на високоефективния топлообменник с вградена медна серпентина, те са изключително надеждни и с дълъг живот на експлоатация, което осигурява чиста и безпроблемна работа, без опасност от образуване на котлен камък.

   

  Сега от Hoval предлагат специални условия за своя високоефективен стенен кондензен газов котел TopGas. Вземете атрактивна оферта и изберете своя най-близък инсталатор ТУК!

   

  За контакти:

  Фирма: Ховал ЕООД

  Адрес: 1407 София, ул. Борис Руменов 36, комплекс Амая

  Телефон: 0700 20 755