Промоцията е валидна

от 08.01.2021 г. до 31.03.2021 г.

Система за дезинфекция на въздух в помещения Sitair MCmini

Бъдете в безопасност, когато сте в затворено помещение. Осигурете си надеждна дезинфекция на въздуха с промоционалното предложение на Аква Системи.

 • Бъдете в безопасност, когато сте в затворено помещение. Осигурете си надеждна дезинфекция на въздуха с промоционалното предложение на Аква Системи. Със Sitair MCmini – автономна система за дезинфекция.

   

  MCmini е най-компактният стерилизатор за въздух на италианския производител SITA. Изработен е от неръждаема стомана AISI304 с кутия, която идеално се вписва във всяка стая. MCmini може да обработва въздух 24 часа на ден, дори в присъствието на хора в помещението. Това гарантира добра дезинфекция и поддържа болестотворните организми под контролните микробиологични нива. Попаднал в устройството, въздухът влиза в контакт с мощна UVC лампа, която е в състояние да промени ДНК на микроорганизмите като бактерии и вируси. Вграден безшумен вентилатор в кутията гарантира добър звуков комфорт.

   

  Дезинфекционните системи SITAIR UV MCmini могат да бъдат инсталирани в офиси, чакални, болници, операционни зали, училища, кина, частни къщи, аптеки, ферми, промишлени предприятия, развъдници и др.

   

  Уредът MCmini се монтира на стена, таван или се поставя свободно стоящ върху бюро, маса в трапезария или в конферентна зала, за да изсмуква и дезинфекцира  издишания от хората въздух.

   

  Аква Системи предлага уреда в два варианта:

   

   - Sitair MCmini 20 – за помещения с обем до 40 m3, с размери 400x200x120 mm и консумирана мощност 33 W;

   

  Цена: 1 200 лв.

   

   - Sitair MCmini 40 – за помещения с обем до 80 m3, с размери 720x200x120 mm и консумирана мощност 51 W;

   

  Цена: 1 800 лв.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/990 799