Промоцията е валидна

от 02.08.2019 г. до 30.09.2019 г.

Инверторен климатик General Fujitsu

Комфорт и висока енергийна ефективност + удобство и екологосъобразност. Да, и то на специална цена! С новото предложение на Булклима хиперинверторен климатик от серията Nocria X на General Fujitsu.

 • Истински комфорт и висока енергийна ефективност + удобство и екологосъобразност. Да, и то на специална цена! С новото предложение на Булклима – хиперинверторен климатик за стенен монтаж от серията Nocria X на General Fujitsu. Само сега за 3649 лв. с ДДС.

   

  Предложението на Булклима се отнася за стенен инверторен климатик на General Fujitsu, модел ASHG09KXCA/AOHG09KXCA, от серията Nocria X, чиято регулярна цена е 4650 лв.

   

  Отличителните характеристика на модела ASHG09KXCA/AOHG09KXCA са:

   - Революционна технология за въздушен поток Dual Blaster;

   - Висока енергийна ефективност - SEER 8.50 W/W A+++, SCOP 5.10 W/W A+++;

   - Сензор за присъствие за оптимален контрол на средата;

   - Възможност за управление от смарт телефон или компютър.

   

  С разработената от General Fujitsu технологията Dual Blaster се постига оптимален комфорт и енергийна ефективност. Това се дължи на двойните странични вентилатори и клапи. В режим на отопление вентилаторите възпрепятстват изкачването на топлия въздух към горната част на помещението. При работа в режим на охлаждане климатикът осигурява по-добра циркулация на въздуха. 

   

  Моделът ASHG09KXCA/AOHG09KXCA е оборудван и със сензор за присъствие, който отчита движението на хора. Така, в зависимост от присъствието или отсъствието на хора в помещението, системата променя работните режими на климатика.

   

  С този модел се поддържа и чистотата на въздуха в помещението. Въздухът се почиства чрез електростатична технология за прахоулавяне. Полените, битовата прах и други микрозамърсители се събират и премахват посредством статично електричество, а почистването на филтъра е автоматично.

   

  Климатикът може да бъде управляван от самото помещение или офис, както и отвън, използвайки смартфон, таблет или персонален компютър.

   

  Сред основните му предимства е и използването на нов, по-екологичен фреон R32, с нисък коефициент на глобално затопляне (КГЗ).

   

  За контакти:

  Фирма: Булклима

  Адрес: 1164 София, ж.к. Лозенец, бул. Свети Наум № 66

  Телефон: 02/965 00 65; 0700 20 223