Промоцията е валидна

от 27.09.2019 г. до 30.11.2019 г.

Газов котел Viessmann Vitodens 100-W

Не рискувайте студените дни да ви заварят неподготвени. Вземете високоефективния газов котел Vitodens 100-W с доказаното качество на Viessmann! Само сега с 10% отстъпка от Висман България!

 • Не рискувайте студените дни да ви заварят неподготвени. Вземете високоефективния стенен газов котел Vitodens 100-W с безкомпромисното качество на Viessmann! Само сега с 10% отстъпка от Висман България!

   

  Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел, производство на немския технологичен лидер Viessmann. А сега Висман България го предлага на атрактивна цена – намалена с 10% от номиналната.

   

  Благодарение на компактните си размери и елегантен дизайн, котелът може да се впише хармонично в интериора на всяко жилище. Възможно е да се монтира в ниша в банята или в складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или просто на стена в хола.

   

  Котлите Vitodens 100-W са с ниска долна граница на отоплителната мощност, което ги прави много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина.

   

  Vitodens 100-W е оборудван с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

   

  Не пропускайте шанса! Възползвайте се от впечатляващата му цена още сега!

   

  За контакти:

  Фирма: Висман ЕООД

  Адрес: София 1680, бул. „България” 90

  Телефон: 02/958 93 53; 02/854 90 41