Промоцията е валидна

от 18.08.2020 г. до 30.09.2020 г.

Газови котли Riello Start Condens

Подготовката за зимата се прави през лятото! Осигурете си топлина и уют през студените дни от всеки сезон с новото поколение газови котли Riello с енергиен клас А. Сега на промоционална цена от Интерметал. 

 • Подготовката за зимата се прави през лятото! Осигурете си топлина и уют  през студените дни от всеки сезон с новото поколение газови котли Riello с енергиен клас А. Сега на специална промоционална цена от Интерметал.

   

  Промоционалното предложение на Интерметал се отнася до два модела котли от серията Start Condens с мощности 25 и 29 kW, които ще Ви осигурят топлината и уюта на дома в комфортна среда с по-малък разход на гориво, а оттам и с по-ниски ежемесечни сметки за газ през зимния период. Котлите от серията се предлагат стандартно на природен газ (метан), но могат да бъдат бързо и лесно трансформирани за работа на пропан-бутан (LPG), с помощта на комплект за преобразуване, който може се поръча допълнително като аксесоар.

   

  Цена за котел 25 kW - 1398 лв.*

  Цена за котел 29 kW - 1600 лв.*

   

  Газовите котли Start Condens са оборудвани с алуминиев топлообменник, патент на Riello, който се характеризира със следните предимства:

   

   - Висок коефициент на топлопроводимост. Топлопроводимостта на алуминия е 205 W/moC, или 12 пъти по-голяма спрямо други сплави. Например, топлопроводимостта на неръждаемата стомана е 16 W/moC, а на чугуна е 60 W/moC;

   

   - Алуминият има по-добри термодинамични показатели при топлинни натоварвания, което го прави по-лесен за обработка от другите материали;

   

   - Пластичността на алуминия като материал дава възможност да се разработи топлообменник с големи топлообменни повърхности, разположени в минимални размери;

   

   - Алуминиевият топлообменник има дълъг живот заради самообразуващите се на повърхността на топлообменника микрооксиди на алуминия, което действа като предпазен защитен филм против корозия.

   

  В котела е вградена премикс горелка за прецизно смесване на газ и въздух за горене, с което се осигурява пълна модулация 1:5. Използваната циркулационна помпа е с висока ефективност (EEI ≤ 0.20), което води и до по-ниско електропотребление.

   

  Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

   

  *Промоционалните цени не включват коляно и комин и са без ДДС.

   

  За контакти:

  Фирма: Интерметал ООД

  Адрес: 1225 София, кв. Орландовци, ул. "Нешо Бончев" № 32

  Телефон: 02/936 60 14, 02/936 61 76, 02/936 61 77