Промоцията е валидна

от 04.07.2019 г. до 30.09.2019 г.

Въздухопречиствател Aura Li с йонизатор

Пречисти въздуха у дома или на работното място! Само сега пречиствателят за въздух Aura Li с йонизатор е на специална цена! Подарете си здраве с предложението на Булклима!

 • Пречисти въздуха у дома или на работното място! Само сега пречиствателят за въздух Aura Li с йонизатор е на специална цена! Подарете си здраве с предложението на Булклима!

   

  Въздухопречиствателят Aura Li с йонизатор е иновативен и елегантен. Пречиствателната му функция преминава през 4 филтриращи етапа: първоначална филтрация, HEPA филтър, филтър с активен въглен и йонизатор. Иновативната технология засича и визуализира, с помощта на дигитален дисплей, качеството на прахови частици във въздуха.

   

  Благодарение на Q-сензора и неговата светодиодна светлина на пречиствателя, много бързо можете да разберете качеството на въздух около вас. Когато светлината е зелена, всичко е наред, а при червена се изисква пречистване.

   

  Въздухопречиствателят Aura Li е и много издръжлив – продължителността на живот на филтъра е до 2000 часа. Той разполага с 8-часов таймер, както и с функции за сън и турбо режим.

   

  Само сега можете да получите всичко това на неустоимата цена от 389 лв. плюс безплатна доставка.

   

  Бъдете здрави, дишайки чист въздух!

   

  За контакти:

  Фирма: Булклима

  Адрес: 1164 София, ж.к. Лозенец, бул. „Свети Наум“ № 66

  Телефон: 02/965 00 65; 0700 20 223