Промоцията е валидна

от 18.06.2019 г. до 31.07.2019 г.

Адиабатен охладител CCOOL

С настъпването на топлите дни е време да помислим и за предстоящите жеги. От фирма България Терм имат решение за нас – нещо много по-екологично и по-икономичноадиабатен охладител CCOOL!

 • С настъпването на топлите дни е време да помислим и за предстоящите жеги. От фирма България Терм имат решение за нас, отправяйки ни неустоимо предложение – нещо много по-екологично, много по-икономично, нещо като ефективния адиабатен охладител CCOOL!

   

  Адиабатните охладители CCOOL са вашето идеално решение за екологично охлаждане на малки или големи помещения. Те охлаждат пространството, в което са монтирани, по естествен начин с помощта на принципа на изпаряване на водата, като така регулират температурата и охлаждат въздуха.

   

  Охладителите се делят на мобилни – перфектното решение за охлаждане на открити пространства, и стационарни – предназначени за производствени цехове.

   

  Адиабатните охладители CCOOL са компактни, не изискват сериозна поддръжка и разполагат с дистанционно управление. При това са безвредни и са с ниски нива на шум при работа.

   

  Само сега от България Терм предлагат екологичност и икономичност на специалната цена от 1800 лв. без ДДС.

   

  За контакти:

  Фирма: България Терм

  Адрес: София - търговски център, 1700 София, ул. Могилата № 10 

  Телефон:02/862 43 19