Промоцията е валидна

от 25.05.2021 г. до 30.06.2021 г.

Solid Edge с абонаментен план

Имате нужда от софтуерно решение за ограничен период от време? Забравете за големите инвестиции в CAD софтуер! Възползвайте се от специалното предложение на Солтех за Solid Edge с абонаментен план!
 • Имате нужда от софтуерно решение за ограничен период от време? Забравете за големите инвестиции в CAD софтуер! Възползвайте се от специалното предложение на Солтех за Solid Edge с абонаментен план! Спестете и станете още по-конкурентноспособни!

   

  Solid Edge® e софтуер за 3D дизайн, който използва синхронна технология, разработена от Siemens Digital Industries Software, за да ускори процесите по дизайн и създаване на ревизии и да подобри повторното използване на данни.

   

  Солтех и Siemens Digital Industries Software разработиха специално предложение за пакети Solid Edge Classic и Solid Edge Premium с едногодишен абонаментен план с възможност за удължаване до три години без еквивалент на пазара.

   

  Предимство на опцията абонамент е, че не се налага да инвестирате големи суми, винаги можете да промените пакета според нуждите на Вашето производство и не е нужно да плащате за поддръжка всяка година.

   

  Инструкции как да се възползвате от предложението можете да намерите ТУК.

   

  За контакти:

  Фирма: Солтех ЕООД

  Адрес: Пловдив 4000, „Пазарджишко шосе“, 6-ти км

  Телефон: 032/500 425