Промоцията е валидна

от 26.07.2021 г. до 30.09.2021 г.

Artec Space Spider + Geomagic Design X

B2N имат за Вас ново пакетно предложение. Сканирайте малки или сложни детайли и ги превърнете в редактируеми солидни модели. Възползвайте се сега от перфектната комбинация за обратно инженерство! На най-добрата цена!
 • B2N имат за Вас ново пакетно предложение. Сканирайте малки и средни предмети или сложни детайли от големи промишлени обекти и след това ги превърнете в редактируеми солидни модели, съвместими със съществуващите CAD програми. Възползвайте се сега от перфектната комбинация за обратно инженерство! На най-добрата цена!

   

  Artec Space Spider е 3D скенер с подобрена точност, специално създаден за CAD потребители и инженери. Устройството е с висока разделителна способност, базирана на структурирана светлина.

   

  Geomagic Design X, най-пълният софтуер за Reverse Engineering в света, комбинира преработване на CAD и 3D сканирана информация за създаване на редактируеми солидни модели, съвместими със съществуващите CAD програми.

   

  Сега от B2N предлагат двата продукта на специална пакетна цена. Изпратете запитване до специалистите от компанията, за да получите Вашата най-добра индивидуална оферта.

   

  За контакти:

  Фирма: B2N Ltd./Би Ту Ен ООД

   

  Централен офис

  Адрес: София 1700, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ 95

  Телефон: 0886 008 008

   

  Офис Пловдив

  Адрес: Пловдив 4010, бул. „Асеновградско шосе“ 11

  Телефон: 0896 950 930