Промоцията е валидна

от 19.02.2021 г. до 31.03.2021 г.

3D принтери Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X

Удобен потребителски интерфейс, непрекъснат работен процес и още много. С принтерите Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X получавате всичко, което може да се очаква от 3D печата, и то с отстъпка от ДиТра. Вижте!
 • Удобен потребителски интерфейс, непрекъснат работен процес, надежден хардуер, принтиране на детайли с повторяемост на резултатите. С принтерите Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X получавате всичко, което може да се очаква от 3D печата, и то с отстъпка от ДиТра. Вижте!

   

  Принтерите работят с добре познатите от традиционното производство стандартни, инженерни и високотехнологични термопласти, с които произвеждате монтажни и технологични приспособления, крайни изделия, а също и достатъчно здрави функционални прототипи. Включвате ги и започвате да работите!

   

  От създаването на FDM технологията (една от първите за 3D печат) преди 30 години производителят Stratasys винаги е бил и продължава да бъде движеща сила на промяната! Той е основен фактор за развитието на 3D принтирането. Със закупуването на MakerBot през 2013 г. целта на компанията е една – да направи адитивните технологии по-достъпни, и дори малките фирми лесно да могат да се сдобият със средства за производство на детайли в малки серии.

   

  В България официален представител на компанията е фирма ДиТра, център за 3D решения на ТехноЛогика. Освен решения за 3D сканиране и 3D печат, фирмата предлага комплексни решения за инженерно проектиране, програмиране на CNC машини и цялостно управление на инженерната дейност.

   

  Само сега можете да закупите с 25% отстъпка и на цена от € 3800 новите продукти на Stratasys. Изпратете запитване и сътрудник на ДиТра ще се свърже с Вас, за да предостави най-подходящата оферта за според вашите нужди и изисквания..

   

  За контакти:

  Фирма: ДиТра ООД

  Е-mail: ditra@technologica.com

  Адрес: 1756 гр. София, ул. „Софийско поле“ №3

  Телефон: 02/91 912 777