Промоцията е валидна

от 14.04.2021 г. до 30.09.2021 г.

Регистрация на търговска марка и промишлен дизайн

Разберете как да регистрирате търговска марки и промишлен дизайн в Европейския Съюз. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация.

 • Вашия бизнес има амбиции за развитие в Европа. Разберете как да регистрирате търговска марки и промишлен дизайн в Европейския Съюз. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!

   

  Най-добрият начин да осигурите правна защита за бранда ви е чрез регистрация на търговска марка или промишлен дизайн, но трябва да имате предвид, че те имат определен териториален обхват. Европейската марка предоставя закрила както на територията на България, така и в Европейския съюз. За да се случи това, трябва да преминете през няколко етапа, да направите немалко проучвания и да внимавате за определени специфики и условия.

   

  Сега имате възможността да се възползвате от предложението на патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“. Дружеството осигурява експертна консултация с 10% отстъпка за читателите на Инженер.bg и потребителите на неговото приложение Промо.bg.

   

  За да получите услугата на промоционална цена, свържете се със специалистите от патентното бюро и споменете, че сте научили за офертата от Инженер.bg.

   

  За контакти:

  Фирма: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ №6

  Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99