Промоцията е валидна

от 27.08.2020 г. до 30.09.2020 г.

Регистрация на международна марка

Светът е голям, а Вашият бизнес има глобални амбиции. Разберете как да регистрирате бранда си като международна търговска марка от Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Светът е голям, а Вашият бизнес има глобални амбиции. Разберете как да регистрирате бранда си като международна търговска марка. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация!

   

  Не съществува механизъм, чрез който да регистрирате търговска марка и да получите закрила във всички държави по света едновременно, тъй като всяка територия има специфични изисквания. Чрез системата за международна регистрация на търговски марки обаче, е възможно на основата на една „базова“ марка, с посредничеството на Световната организация за интелектуална собственост (СОИС), да се получи закрила в множество държави.

   

  За да се случи това, следва да преминете през няколко етапа, да направите немалко проучвания и да внимавате за определени специфики и условия.

   

  Сега имате възможността да се възползвате от предложението на патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“. Дружеството осигурява експертна консултация с 10% отстъпка за читателите на Инженер.bg и потребителите на неговото приложение Промо.bg.

   

  За да получите услугата на промоционална цена, свържете се със специалистите от патентното бюро и споменете, че сте научили за офертата от Инженер.bg.

   

  За контакти:

  Фирма: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ №6

  Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99