Промоцията е валидна

от 26.03.2021 г. до 31.05.2021 г.

Програма за препоръка на Siemens и Солтех

Познавате специалист или имате контакт във фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM? Препоръчайте решенията на Siemens Digital Industries Software от Солтех и изберете своята награда!

 • Познавате специалист или имате контакт във фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM? Препоръчайте решенията на Siemens Digital Industries Software от Солтех и изберете своята награда!

   

  „Siemens Digital Industries Software е единствената платформа в света, която предоставя цялостни решения за управление на жизнения цикъл на продукта (Product Lifecycle Management). Благодарение на стойностната гама от продукти и услуги , които включват решения за автоматизация и задвижване, софтуерни IT решения, резервни части и техническа помощ във всяка точка на света, подкрепата на Siemens в прехода към Индустрия 4.0 изпреварва всяка конкуренция в бранша“, коментираха от Солтех за Промо.bg.

   

  Сега от Солтех, официален представител за България на Siemens Digital Industries Software и посланик на Индустрия 4.0 у нас, раздават награди. Споделете за кампанията на Siemens и Солтех на специалист или фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM, попълнете формата с данни и след приключване на процеса по закупуване ще получите избраната от Вас награда.

   

  А наградите са:

   

   - Безжични Bluetooth слушалки JBL;

   - Смарт часовник Huawei Fit;

   - Четец за електронни книги Kindle Touch 2019;

   - Bluetooth колонка Sony.

   

  Запознайте се с правилата и условията за провеждане на кампанията и разберете как да вземете участие ТУК.

   

  За контакти:

  Фирма: Солтех ЕООД

  Адрес: Пловдив 4000, „Пазарджишко шосе“, 6-ти км

  Телефон: 032/500 425