Промоцията е валидна

от 21.05.2020 г. до 31.07.2020 г.

Инструменти Garant и Holex

Търсите качество, надеждност и прецизност в работата с инструменти и измервателна техника? Гарантирайте си всичко това с инструментите Garant и Holex! А сега и при много изгодни условия! От Солтех.

 • Търсите качество, надеждност, прецизност и иновация в работата с металорежещи инструменти и измервателна техника? Гарантирайте си всичко това с премиум инструментите Garant и висококачествените инструменти Holex на Hoffmann Group! А сега и при много изгодни условия! От Солтех.

   

  Премиум серията инструменти Garant и икономичната серия инструменти с ненадминато немско качество Holex са двете собствени марки продукти на Hoffmann Group – един от най-големите и комплексни доставчици в сферата на индустриалното оборудване и екипировка в Европа.

   

  В рамките на промоционалната кампания, при много специални ценови условия могат да бъдат закупени различни инструменти от премиум серията Garant и серията качествени инструменти Holex на Hoffmann, включително борщанги, държачи, пластинни ножове, измервателна техника и още мн.др.

   

  Възползвайте се!

   

  Свържете се със Солтех още сега, за да получите Вашата специална оферта или да организирате среща с търговски представители на фирмата!

   

  За контакти:

  Фирма: Солтех ЕООД

  Адрес: Пловдив 4000, „Пазарджишко шосе“, 6-ти км

  Телефон: 032/500 425, 0877 707 954