Промоцията е валидна

от 19.01.2021 г. до 31.03.2021 г.

Дискове за рязане

Постигнете бързо и качествено рязане на метал! Закупете висококачествени дискове за рязане на много специална цена от СР Абразиви & Инструменти! Възползвайте се от промоционалната акция на компанията!

 • Постигнете бързо и качествено рязане на метал! Закупете висококачествени дискове за рязане на много специална цена от СР Абразиви & Инструменти! Възползвайте се от промоционалната акция на компанията!

   

  СР Абразиви & Инструменти предлага висококачествени дискове за рязане Graniflex Hungary с размери 230х3.2х22, които са подходящи за профили, дебели листове, големи напречни сечения и плътни пръти, изработени от структурна или инструментална стомана и други твърди материали. Дисковете са с дълъг живот, осигуряват добър контрол при работа и имат висока способност за рязане, като също така се препоръчва да се използват при трудни условия на работа.

   

  Техническите характеристики на дисковете включват:

   

   - Спецификация – 1A 36 S7 BF;

   - Скорост – 80 m/s;

   - Тип – 41 (плосък).

   

  Предложението важи до изчерпване на наличните количества!

   

  За повече информация и индивидуални оферти, моля, не се колебайте да се свържете с компанията по всяко време на тел.: 032/333 222 или на email: info@srabrasive.eu.

   

  За контакти:

   

  Фирма: СР Абразиви & Инструменти ЕООД

  Адрес: 4003 гр. Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ 147, ет.2

  Телефон: 032/333 222