Промоцията е валидна

от 09.04.2019 г. до 30.06.2019 г.

Вакуум помпи Elmo Rietschle

Сигурност, надеждност и качество от най-висок клас във вашето производство! Спечелете всичко това с вакуум помпите на Elmo Rietschle! А сега получавате и подарък  пакет резервни части! От фирма Кастива!

 • Сигурност, надеждност и качество от най-висок клас във вашето производство! Спечелете всичко това с вакуум помпите на Elmo Rietschle! А сега получавате и подарък – пакет резервни части! От фирма Кастива!

   

  Немският производител на техника и технически решения за сгъстен въздух, вакуум и трансфер на течности Elmo Rietschle е символ на висококачествени вакуум помпи и компресори. Марката е спечелила репутацията на изключително ориентирана към клиента, гъвкава и иновативна компания.

   

  Изделията на фирмата са с широк обхват от приложения, включително в областта на дървообработването, печатарската индустрия, керамичната индустрия, текстилната индустрия, процесната индустрия, пластмасите, опаковъчната промишленост, химическата и фармацевтична индустрия, хранително-вкусовата промишленост, опазването на околната среда и мн.др.

   

  Убедете се в доказаното качество на вакуум помпите и компресорите на Elmo Rietschle с новото промоционално предложение на Кастива и вземете своя безплатен пакет с резервни части сега!

   

  За контакти:

  Фирма: Кастива ООД

  Адрес: София 1612, ул. “Ами Буе” 72, ет. 4

  Телефон: 02/950 44 33