Промоцията е валидна

от 19.07.2021 г. до 31.08.2021 г.

Абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране

Осигурете си безкомпромисно полиране и шлайфане на всички метални и дървени повърхности с абразивното кече (скочбрайт) за шлайфане на Suhner. А от СР Абразиви & Инструменти ще получите и специална цена.
 • Осигурете си безкомпромисно полиране и шлайфане на всички метални и дървени повърхности с абразивното кече (скочбрайт) за шлайфане на Suhner. А само сега от СР Абразиви & Инструменти ще получите супер специална цена. Не губете време! Възползвайте се!

   

  Създавайте безпроблемно матови повърхности според фиността. Постигайте щрихово матиране, гланцово заглаждане или сатениране. Всичко това е възможно с висококачествените продукти на Suhner.

   

  Вземете сега на промоционална цена от СР Абразиви & Инструменти абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране на Suhner, което е изключително подходящо за почистване и заглаждане в мебелната индустрия, особено при производството на кухни, в хранително-вкусовата промишленост и мн.др.

   

  Абразивното кече е на цена от 20 лв. и е със следните параметри 110 x 100 x 19.1 mm и разнообразие от едрини.

   

  А за големи количества отстъпката е още по-добра! Попитайте специалистите от фирма СР Абразиви & Инструменти и се убедете в това!

   

  Обявената цена е без ДДС и е валидна за четките, които са само кече.

   

  За контакти:

  Фирма: СР Абразиви & Инструменти ЕООД

  Адрес: 4003 гр. Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ 147, ет.2

  Телефон: 032/333 222