Промоцията е валидна

от 29.10.2019 г. до 31.01.2020 г.

Cole-Parmer О2/CO газaнализатор

О2/CO газaнализатор с приложение в опаковането. Здрав, устойчив и точен, без необходимост от поддръжка! Възползвайте се сега и си осигурете високо качество на промоционална цена! От Амекс България!

 • О2/CO газaнализатор с приложение в опаковането. Здрав, устойчив и точен, без необходимост от поддръжка! Възползвайте се сега и си осигурете високо качество на промоционална цена! От Амекс България!

   

  О2/CO анализаторът, разработка на Cole-Parmer, е устойчив на действието на газовете, които обикновено се използват в процесите на опаковане на храните, а именно азот и въглероден диоксид. Сензорът е здрав, не изисква от потребителите поддръжка и има възможност да компенсира малките температурни разлики, които биха могли да възникнат в процеса на работа.

   

  При този тип датчик точността не се влияе от потока, температурните разлики или наличието на газообразни въглеводороди. Сензорът е разработен с електрохимическа клетка за измерване на кислород, а за въглероден диоксид – с инфрачервен датчик.

   

  Калибрирането на уреда се извършва много лесно чрез пробовземане от въздуха. Самото вземане на проби се осъществява с диафрагмена вакуумна помпа, снабдена с таймер, който позволява регулиране на времето от 1 до 10 s. Апаратът за вземане на проби се състои от сонда, държач на иглата със страничен прорез, филтър за еднократна употреба и тръба с външен диаметър от 1.58 mm.

   

  Възползвайте се сега от промоционалната цена от 11 997.97 лв. с включен ДДС и 12 месеца гаранция!

   

  Технически характеристики на газанализатора:
   - Минимален обхват на кислород: 0%;
   - Максимален диапазон на кислород: 100%;
   - Захранване: 115/230 V или батерия;
   - Включени аксесоари: извадков механизъм, 2 броя игли, 2 броя филтри за спринцовката; 200 броя септуми, батерии и мрежов адаптер.

   

  За контакти:
  Фирма: Амекс България ЕООД
  Адрес: София 1303, бул. „Ал. Стамболийски“ № 147-А
  Телефон: 02/920 06 63, 02/217 198