Промоцията е валидна

от 16.06.2020 г. до 31.07.2020 г.

Термостат ELIOT Smarther

БулЕлектрик Груп организира пролетна разпродажба! Вземете интелигентен термостат за вграждане или открит монтаж на страхотна цена с 30% отстъпка от онлайн магазина на компанията Bulsmart.

 • БулЕлектрик Груп организира пролетна разпродажба до изчерпване на наличностите! Вземете сега интелигентен термостат за вграждане или открит монтаж на страхотна цена с 30% отстъпка от онлайн магазина на компанията Bulsmart.

   

  Smarther е елегантен свързан термостат с интегрирана Wi-Fi връзка, с фин минималистичен дизайн, подходящ за всяко пространство и интериорен стил. Благодарение на сензорния си дисплей, термостатът е изключително лесен за употреба и позволява управление на отоплението, охлаждането или промяна на температурата само с едно докосване. Чрез приложение през смартфона си потребителите могат лесно и ефективно да управляват температурата по всяко време и отвсякъде, дори и далеч от дома.

   

  Продуктът е с две години гаранция и се предлага във варианти както за открит монтаж, така и за вграждане.

   

  Цена: 375.52 лв. 262.86 лв.

   

  Обявената цена е с включена отстъпка от 30%.

   

  Освен невероятно добра цена, при покупка на продукти над 150 лв. ще получите и безплатна доставка до посочен от Вас офис на Спиди в страната.

   

  Всички предложения на БулЕлектрик Груп можете да разгледате и поръчате в онлайн магазина на компанията БулСмарт.

   

  За контакти:

  Фирма: БулEлектрик Груп ООД

  Адрес: гр. София 1618, бул. „Овча купел“ № 2

  Телефон: 02/850 56 90; 0878 260 266