Промоцията е валидна

от 30.03.2021 г. до 31.05.2021 г.

Проучвания за патентна чистота и анализ на риска

На път сте да лансирате нов продукт или технология? Но знаете ли, че можете да нарушите правата на друго лице? За да избегнете това, доверете се на Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“.

 • На път сте да лансирате нов продукт или технология? Но знаете ли, че можете да нарушите правата на друго лице и да навредите на бизнеса си? За да избегнете това, доверете се на Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“. Вижте предложението на компанията!

   

  Най-добрият начин предварително да идентифицирате потенциални проблеми и да намалите възможно най-много риска от нарушение на чужд патент е чрез проучване за патентна чистота.

   

  Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“ ще Ви помогне да направите информирани бизнес решения и уверено да осъществите инвестициите си. Компанията предлага услугата проучвания за патентна чистота и анализ на риска в сферата на фармацевтиката, хранително-вкусовата промишленост, козметиката и химията, за територията на Европа и САЩ. Екипът на дружеството ще ви предложи решения, подходящи за Вашите специфични обстоятелства.

   

  А сега експертната консултация със специалистите на патентното бюро е с 10% отстъпка.

   

  За да получите услугата на промоционална цена, свържете се с компанията на посочените контакти и споменете, че сте научили за офертата от Инженер.bg.

   

  За контакти:

  Фирма: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ №6

  Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99