Промоцията е валидна

от 27.09.2019 г. до 30.11.2019 г.

Пипети Eppendorf

Пипетите Eppendorf са едни от най-широко използваните в света за медицински, лабораторни, аналитични и химични тестове! Само сега всеки модел може да бъде ваш с 10% отстъпка. От Амекс България!

 • Пипетите Eppendorf са едни от най-широко използваните в света за медицински, лабораторни, аналитични и химични тестове! Само сега всеки модел може да бъде ваш с 10% отстъпка. От Амекс България!

   

  Пипети Eppendorf Research Plus

   

  Промоционалното предложение включва ръчни пипети Eppendorf Research Plus с обем от 10, 20, 25, 50, 100, 200, 250, 500 и 1000 µl, както и още много други модели. Заложената в продуктите концепция PhysioCare има за цел намаляване на умората, която може да възникне при повтарящо се пипетиране. Освен с добрата си ергономичност и здравина, пипетите се характеризират с висока безопасност на работа. Моделите от тази серия са с най-ниското тегло от всички пипети на Eppendorf.

   

  Технически характеристики на пипети Eppendorf Research Plus:

   - Ръчни;

   - Автоклавируеми;

   - Едноканални;

   - Гаранция 12 месеца.

   

  Пипети Eppendorf Reference 2

   

  За приложения, които изискват по-добри характеристики по отношение на прецизност и точност, Амекс България предлага премиум серията Eppendorf Reference 2. Гамата се отличава с ергономичния си дизайн и дългия си експлоатационен живот. Моделите са разработени с RFID за автоматична идентификация и съхранение на данни за пипетата, като например сериен номер, код и др. Reference 2 разполагат също с пружинна система за бързо и лесно манипулиране.

   

  Технически характеристики на пипети Eppendorf Reference 2:

   - Ръчни;

   - Неавтоклавируеми;

   - Едноканални;

   - Включен RFID четец и софтуер;

   -  Гаранция: 12 месеца.

   

  Пипети Eppendorf Xplorer

   

  С отстъпка от 10% бихте могли също да закупите и електронни пипети, модел Eppendorf Xplorer, за високопрецизни приложения. Благодарение на вградения дигитален дисплей се елиминират грешките, които могат да възникнат в случай на ръчно пипетиране. Пипетите от гамата са разработени с интуитивното управление, както и ергономичен дизайн, базирани на концепцията PhysioCare. Устройствата позволяват лесно и бързо програмиране, като могат също да бъдат защитени с парола.

   

  Технически характеристики на пипети Eppendorf Xplorer:

   - Дигитални;

   - Неавтоклавируеми;

   - Едноканални канал;

   - Наклонен дисплей за най-добра видимост;

   - Включен RFID четец, софтуер и зарядно устройство;

   - Работа на 9 езика: китайски, холандски, английски, френски, немски, италиански, японски, португалски и испански;

   - Гаранция: 12 месеца.

   

  Пълната гама от продукти Eppendorf бихте могли да намерите в онлайн магазина на Амекс България.

   

  За контакти:

  Фирма: Амекс България ЕООД

  Адрес: София 1303, бул. „Ал. Стамболийски“ № 147-А

  Телефон: 02/920 06 63, 02/217 198