Промоцията е валидна

от 31.07.2020 г. до 31.08.2020 г.

WiFi водоустойчив контакт за открит външен монтаж

Осигурете си безопасен достъп до електрическата мрежа на двора или на балкона с промоционалното предложение на Смарт Арена. Вземете водоустойчив WiFi контакт, проектиран за външна употреба.

 • Осигурете си безопасен достъп до електрическата мрежа на двора или на балкона с промоционалното предложение на Смарт Арена. Вземете водоустойчив WiFi контакт, проектиран специално за монтаж в мокри и влажни помещения или за външна употреба.

   

  Контактът за открит монтаж на Смарт Арена (SmartArena.bg) може да се инсталира в банята, мокрото помещение, кухнята, терасата или градината, без да се влияе от атмосферните условия.

   

  Външната кутия на контакта се затваря плътно, като позволява щепселът и кабелът на включения в него уред също да са изолирани от външните условия. Корпусът на контакта е изработен от изключително здрав студоустойчив и UV защитен материал.

   

  WiFi свързаността му позволява да контролирате уредите, включени в него чрез своя телефон/таблет с приложенията Smart Life/Tuya за Android и iOS устройства или посредством гласов асистент.

   

  Основни характеристики на WiFi водоустойчив контакт:

   

   - IP66 защита – Осигурява сигурна защита на включения в него щепсел, като не допуска никакво навлизане на вода и прах;

   - Гласов контрол – Управлявайте контакта за открит монтаж със своя глас чрез асистентите Google Assistant или Amazon Alexa;

   - График и таймер за работа – Задайте времеви диапазон за работа, включване и изключване на уреда;

   - Споделяне на управлението – Разрешете достъп за управление на други потребители; 

   - Безопасна и надеждна работа – Огнеупорна ABS, студоустойчива и UV устойчива пластмаса със защита от претоварване и прегряване за по-голяма сигурност.

   

  Цена: 76.00 лв. с включен ДДС

   

  Заповядайте в онлайн магазина на Смарт Арена, за да разгледате още неустоими предложения!

   

  За контакти: 

  Фирма: Смарт Арена ЕООД

  Адрес: гр. Пловдив, 4000, Склад на онлайн магазина 

  Телефон: 0876 757 830