Промоцията е валидна

от 27.03.2020 г. до 16.04.2020 г.

Немски етикетни принтери Cab

Търсите принтер за етикетиране? Сега имате възможността да поръчате своя етикетен принтер Cab с доказано немско качество от фирма Бетелгиус и да се възползвате от изгодни преференциални условия!

 • Търсите принтер за етикетиране? Сега имате възможността да поръчате своя етикетен принтер Cab с доказано немско качество от фирма Бетелгиус и да се възползвате от изгодни преференциални условия!

   

  Само сега при закупуване на етикетен принтер с марка Cab имате възможност да получите пакет безплатни етикети, термо ленти и други консумативи. Пакетът консумативи се определя според модела на избраната машина и вашите конкретни нужди, а специалистите от Бетелгиус ще Ви помогнат в избора на най-подходящия принтер.

   

  Етикетните принтери с марка  Cab, както и всички компоненти и резервни части към тях, се произвеждат изцяло в Германия. Продуктовата гама на немската компания е впечатляваща и съдържа от ниско бюджетни принтери за етикети с основна продуктова информация за ръчно приложение до сложни интегрирани системи за индустриално приложение. 

   

  Допълнителна информация за предложението можете да намерите в Инженер.bg

   

  За повече информация и оферта относно принтери Cab можете да се свържете с българското дружество на посочените контакти.

   

  За контакти:

  Фирма: Бетелгиус ООД

  Адрес: 1186 София, кв. Герман, ул. „Манастирска воденица” 1

  Телефон: 02/809 01 21