Промоцията е валидна

от 21.05.2018 г. до 31.07.2018 г.

Конфигурирай комплект Pro-Mix на Bosch

Гъвкави предложения, специално за теб, от Бош Електроинструменти! Конфигурирай своя комплект Pro-Mix 12 V или Pro-Mix 18 V сега и ще получиш много по-ниска цена и подаръци! Силата е в твоите ръце!

 • Гъвкави предложения, специално за теб, от Бош Електроинструменти! Конфигурирай своя комплект Pro-Mix 12 V или Pro-Mix 18 сега и ще получиш много по-ниска цена и подаръци! Силата е в твоите ръце!

   

  Вземи 12 V или 18 V стартов комплект, комбинирай го с 2 съответстващи акумулаторни инструментa на Bosch и получаваш свой личен комплект PRO-MIX на специална цена! Безплатно към него ще ти подарим висококачествена и удобна чанта за електроинструменти.

   

  В условията на кампанията се включени 14 различни инструмента от 12 V клас и 11 от 18 V клас. Всички продукти могат да се комбинират един с друг, без допълнително заплащане. Всеки клас на напрежение има cтaндapтизиpaна цена от 589.00 лв. за 12 V клас и 1099.00 лв. за 18 V клас.

   

  Инструменти 10.8 V клас могат да се комбинират с 12 V комплект Pro-Mix – инструментите и акумулаторни батерии са напълно съвместими.

   

  В 18 V базов комплект, акумулаторните батерии се доставят с CoolPack технология, която може да се идентифицира чрез специалния червен отразяващ топлината корпус. Специалната червена пластмаса отвежда топлината от центъра на клетките навън. Въпреки че акумулаторната батерия са загрява отвън, отвътре остава по-хладна. Поддържайки клетките на акумулаторната батерия хладни, значително се повишава експлоатационната продължителност на акумулаторната батерия.

   

  Конфигурирай свой Pro-Mix от ТУК!

   

  За контакти:

  Фирма: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

  Адрес: 1407 гр. София, FPI Бизнес център, бул. „Черни връх” № 51Б

  Телефон: 02/962 52 95